knas dag må jag säga !

Hade inte en aning om vad som väntade och satt och tog det allmänt lugnt och nyvalen när de ringde från jobbet, och jag skulle visst jobba idag :O så lost man kan vara :P  men snabbt som fan ( på en kvart ) !!! tog jag mej till jobbet ! :P realy stolt! ( de du joppie " världens segaste människa va?) ;P

vart en kul dag iaf :)  älskar att jobba haha :D

Nu skall jag till Lisa eller Emma, tjejkväll  ;P kanske skall jobba i morron, vem vet.. kram


åt helvete med allt...

Ni fattar inte, jag fattar inte vad problemet är, varför ska alla snacka skit om varandra ? Jag vet allt ni säger och vet att även om ni säger att det inte pågår  så liter jag tyvärr inte på det.. inte nu längre..
Hur kan ni tro att det går att hålla hemligt ? hur fan går det att tro det ?! omogna töntar säger jag bara !

Johanna och Lotta, utan er hade det aldrig, aldrig gått.. ni e de enda jag på riktigt kan lita på<3 bästisar!




damp människor ...

idag har jag jobbat

hela dagen lång :) vart hur stressigt som helst men överlevde trotts allt ;)

Skall upp halv fem i morron :/ Ska på världens största slagverkskonsert i gbg :D
Jag och johanna skall fota bilder under konserten till bohusläningen, fatta ballt jobb eller!?
E barnvakt nu till min älskade emmis <3

aja, måste ducha , puss hej

inspirerad till tusen !

var på jazz club igår :P låter väll hel cp men iallafall ...

hängde med pappa, tänkte att man måste ju pröva på lite nytt här i livet, det kan ju inte  vara så förjävligt!
å nej de va de inte.  Profsigt må jag säga !!!  Att ha så mycket musik i kroppen tycker jag är helt otroligt, kunna improvisera  ihop en hel konsert med ett gång människor man inte spelat med på år !!  Man skall fan inte tro att man är nåt , för de där kallar jag att vara musikalisk.. britney spears som bara försöker sjunger och shakar med röven är inte musikalisk! inte om man jämför !!


Trodde att även du hade kommit över dedär med att snacka skit? men nej då, får höra från flera håll att du snackar om mej, varför? jag snackar inte om dej! du kan fråga vem som helst.. det är löjligt, man tappar respekten mer och mer skall jag få be att berätta!


ännu ett lov ur världen

de har hänt ganska så mycket under detta lovet. göteborg på elgitarr jakt, västerås på partygirl besök, påskfesten... haha inte värsta mycket kanske men, men..
robin- mollön-stan- roffe-bussen-promenad-slemdjurs överfall-sova = gårdagen .


Vart ute och gått me robin nu :) poker kväll med grabbarna och hannah ikväll anatgligen, after all :P hehe

ska ringa min kära johanna nu och sen höra om lilla lotte kommit hem från FBU lägret.

ps: jag kom in på estet musik :D   lyckliiiiiiiiiiiiiiiiiiig ! :)


partygirlsen

Åkte i tisdags till mina underbara vänner jenny och sofia i västerås:)  De va helt damp underbart att träffa dom igen, inte setts sen i nyår:(  aja iaf...
Första kvällen åkte vi in t stan och drack latteoch mysade, spanade och tog det almänt lungt på cafe Grrrrrränden.. grrrr ;) PÅ onsdagen blev det självklart shopping :D me like ! hittade inte speciellt mkt men efter poker med partygirls och två andra västerås barn blev torsdagen total lyckad på shopping fronten:)
Dock inga skor inhandlade :(    !!!!
Handlade två par cityshorts, ett par gigantiska solisar, en halsduk, en kofta ( å de var väll allt tror jag) .

Nu är jag iaf hemma men saknar määggie och dolchan redan som bara den, ni är så shutt värdefulla ska ni veta så jag kan inte beskriva de me ord hur happy jag är att ni finns...

Idag är det iaf påskafton men det är dåligt med kvällsaktiviteter planerade:/ Skall väll hitta på något med robin . Har saknat dej kompis !     

love // joanna                        

                           

3 glada skoskavare på vift i gbg

jo som sagt så har vi vart i gbg på gittar jakt idag :


Åkte hemifrån vid 9 tiden och kom t gbg vid 10 ca.
Vi hoppade av bilen vid ullevi och lottas mamma frågar " hittar ni nu då tjejer ? " 
- japps klart vi hittar, jag har stenkoll på läget!, säger lotta.. och börjar gå åt fel håll....!

Vårt första mål var iaf musik börsen på odengatan,som vi efter många omvägar och kollar på kartan kom fram till... en timme innan de öppnade desvärre:S så vi tänkte att vi sätter oss på ett cafe sålänge. PÅ odengatan va de ju ingen höjdar stämning direkt så vi stack t expresso hause och drack chai-the latte och hälsomuffins:P tssss..

aja, till sist kom vi t musikbörsen och hittade en rosa fender och förstärkare t bra pris.. men Lotta tyckte inte de va rätt feeling över de hela så vi lade de på hyllan och letade glatt ( skoskav som fan men ändå) ..vidare. Freddes musik, andreasons och mug, men ingen Lotta- elgittar någonstans. Så vi gav upp och gick och åt lunch. Mötte monika och åkte och kollade på musikbörsen igen men ingen gittar inte. Kollar i uddevalla istället:)

aja iaf, så kom någon med en lysande ide och vi åkte t IKEA och shoppade loss till replokalen, whiteboard och stuff:) Eftersom v alla hade enorma skoskav efter allt springande i gbg så gick vi barfota ( eller johanna och lotta gick barfota...jag satt i kundvagnen:D ) sedan åkte vi t replokalen och städade efter landet:/ jävla stökit de var! shit va suur jag blir !:P

Nu skall jag ut och gå med min emma :)   

another day

Tjejkväll igår :D filmmedlyt kommer bli super duper vettni! Jag skall vara shreks fru, green girlhaha

Jobbat hela dagen och kom hem nyss.. de har typ inte vart nått folk på cactuz idag så de va eegt, men skönt ändå.  Så skönt attha ett jobb så de e inte riktigt klokt.

Göteborg imorron med älsklings vännerna :) Lotta ska få sej en fender hon sent ska glömma !mohahahahahaha... ska bli kul, very kul.

Partygirlsen på tisdag :D tisdag- fredag i västerås ... weeeeeeeiiiiiiiii

Nu skall jag bannimej lägga mej snart, när man väl har tid att sova ut så skall man ta chansen och sova som aldrig förr. Skönt att få komma bort från skolan ett tag iallafall, skallpa av ett tag. Å imorron får vi väll kanske veta om vi kom in, på estet musik :) alla andra skolor harju fått veta så shit va iriterande att inte vi har fått de! *ryker ur öronen*  neej, ses kanske i gbg i morron ( skulle inte tro de men)  pöss pöss pöss pöss

filmmusik tema

Idag skall vi först lägga mattor i replokalen och sedan drar det hem till isabell och diskutera vårshowen, vi skall göra ett film- medly :) ska bli sååååå bra!

igår fick vi ju iaf veta hur ett lan går till :/ jomen det såg ju himla roligt ut :P haha jovars!

Upp och jobba imorron, Kom förbi en sväng vetja :) och på måndag t gbg och köpa elgittar och på tisdag till västerås:D lääääääääääääääääääääääääääääääängtar!

måste ducha nu, ses hoss johanna kl 1 tjejer! :)



ps. 32 dagar kvar tills turkarna kommer. 18 kille från Holland skall bo hoss mej :S de e lite skrämmande må jag säga! ! men det blir nog spännande;)           over and out...

piano / modevisning

Skolan va rseg idag, lekte psykolog för johanna och anna. Om det lyckades är en sak som ingen vet. Sen bar det in på pjanolektion, ska bli grym på piano.. ja lovar!:P

Vill göra något med mitt liv. Något som jag kan vara stolt över i framtiden. Trött på att vara likgiltig, att vara trist. Det håller på att förändras, jag känner det. Blir man säkrare i sig själv så speglas det posetivt på utsidag. Ska sträva efter det... de va de..

jag och gustav ska hålla bldlektion för en klass. Fingermålning, barnen får rocka loss helt enkelt :)
VI tänkte ju såklart föst göra det för små barn, nollor, men kom sedan fram till att klass 8e är ungefär på deras nivå så vi gör experimentet på dem. mohhohaha !!

jag älskar emma evelin, älskade lillasyster ! 

                                                                                                 // joanna

anothet day

En alldeles vanlig dag kan man väll säga. Förutom att muskiläraren blev grinig och satte förbut att vara i musiksalen under icke-lektionstid :S vad är de för ful regel då !!!! ???? Vi, jag johanna och lotta  protesterade självklart :D rev ned lapparna och satte oss på shenen och surade, haha. Sedan herre på täppan på en snöhög. "Jeppsi" gjorde livsfarliga volter men överlevde som tur var :P
Sedan hem till lotta och käka, se på film och försöka skriva en låt.. de gick bra :) de blev en heldundrande refräng !
Piano och dans i morron :/ :)  ^^ delade meningar
Kanske poker kväll på fredag med lag syd, lag nord :) haha ska bli skojigt värre.
LÄngtar till gymnasiet ! estet musik lätt, anars vet jag inte vad jag tar mej till :/ sätter mej i ett hörn och grinar?  jao...
På måndag ska vi t gbg och köpa elgitarr till lotta :D en fender lätt ;)
Och på måndag drar det iväg till V-ås:D :D :D Till mina älskade partygirls...cant whait ! ;)
Nu äre snart dags för demo får vi hoppas, vi har ju väntat ett tag nu och det känns som att vi snart, snart är redo för de.. å vår älskade replokal förståss :)

Chemical-party-lovers down !!!

mycket väsen för ingenting

mycket väsen för ingenting

maggan, jag, urre och bella ;)
vi kammarjungfrur i mycket väsen...

Shame on you om du inte kollade föreställiningen !!

grease

grease

grease var hur skoj som helst  !!!!!!!        


röd svullen och fräch ;P

hemma från ansiktsbehandlingen :) gjorde ont som fuck men skönt ändå.. ögonbrynen blidde fixade oxå.. känns hel bra nu :)  Shit, lite små segt med blogg.. måste väll komma igång först ;/  

puss puss / joanna


hejsan :)

sitter i skolan och skriver om röda korset, måste kila! ska på ansiktsbehandling kvart över 4   :) puss hej

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0