min älskade ..

H4I KIND OF LOVE THIS THING ! <3

natt-besök

Han är skön min pappa, han är skön ! ;)    sket- lång power-walk i skogen igår hihi  och sedan lite-familje filmkväll ( okej låter heltrist men är man sjuk och trött så är man)  och då plöttsligt ser jag mitt favorit flin dyka upp  i fönstret utanför.. guess who ?    


JOHANNA " joie&jojo" HAAPALA   - uch va glad jag blevoch sen stannade hon like the whole night ( not )  men lääääääääääääääääääääääääääääääääääänge !

LOTTIIEE                                           -  tack för finaste julklappen ever jeg blev hysteriskt glad ska du veta <3

Ikväll blir det julfika hos johanna med familjen dvs: Lotta, johanna, ida och johanna <3 ...
...men innan det ska det städas inför i morron :D   ( den glada gubben syftar inte på städningen utan på " i morron"  .. inte på subjektet utan på predikatet ( det där var helt fel )


merry christmas

idag är det dagen efter ( vilket ju är tro det eller ej, skönt)  men vad som ä'r en viktigare är att det är två dagar innan ! Två dagar innan Sofia och Jenny kommer ^^  längtar längtar längtar ! 

JULAFTON ÄR ÖVERREKLAMERAT ! men ändå :

först spelade vi lite, pappa jonatan ocyh jag, dragspel, piano gitarr.. OCH VISST SVÄNGDE DET ;)  hihi
efter det promenixade vi strandpromenaden ( jag som var sjuk och eländig och inte varit ute på evigheter did kind of like that)  sedan var det ju det där... kalle anka, orkade med typ en kvart sen fortsatte jag förbättra mina dragspels tallanger    !  

Emma var världens sötaste tomte det lovar jag, smälte fan nästan ihop när hon kom in i små tomte kläder och med förvrängd röst låtsades att hon var hundraår och hade ingen ANIIIIIIING om vem emma var.  hon hade fått en 20 lapp och stor shoppat julklappar på rubb och stubb till oss .. haha mamma fick ett paket servetter med färgglada smile-gubbar på :D  VÄLdiGT ANVÄNDBARA 

but we love you anyway hon`


happy jul !


tjena alla blogg nördar :D   + johanna haapala ! ( som iförsig är den värsta blogg nörden jag känner så jag tar tillbaka det där )

I morron är det begravning.. :/  



RSS 2.0