Söndag

Heeeej där!

Igår kväll kom Lotta och Emma hem till mej för film och äppelpaj, filmen, "When a man loves a woman" var ganska så trög, :P fin men trög. (punkt)
Sedan blev vi dock lite sugna på att dra ut i vimlet (host) så vi åkte in till Lottas jobbarpolare, (johan?) och vart där en stund:9 Sedan en sväng på Kullgrens, där vi förövrigt fick tag på en svinig drink:P ORGASMEN .. låter ju som en hyffsat god drink va? Men nepp, blaskan smakar som en komprimerad mandelmassa rulle! Fick i mej tre munnar sen fick de va!

Idag mötte jag upp min kära vän/kusin Paulina Stokholm på torp, lite shopp, jag köpte ett par jeans som jag verkligen gillar galet mycket! Sedan for vi vidare för en lunch i stan innan hon åkte mot tanum.
 
Ikväll skall jag möta upp Daniel efter jobbet så skall vi börja repa inför fredag, vi spelar ju självklart på Fjordfestivalen;) Fredag kl 13 på kalastorget!

Imorgon börjar jag jobba igen, men det skall faktiskt bli helt okej, men att vara ledig är snäppet mycket bättre!!

lampa     lampa     lampa   

LovelyFredag

Igår var en bra dag, körskola + strandpromenad med Therese :) Sedan på kvällen var jag och pappa gryma och sprang 5 kilometer i skogen, de e gött gött gött!
Idag har varit en mycket soft dag måsäga! vaknade i egen takt (?) och tog bussen in till stan. Köpte lite Tee på Yerba, gubben som jobbar där, berry, han är grym på tee, svart te skall man dricka på kvällen, så jag köpte ett sådant. Grönt tee skall man dricka på morgonen, så jag köpte även ett sådant :) Riktigt nöjd!
Sedan upp till körskolan! Förstår itne dedär med registreringsskylten och besiktningsperioder, hur fan vet man när man skall kontrollbesiktiga sin bil? (en bra grej med att inte ha körkort och bil) haha, men de e väll också de enda! Nja, jag förstör ju inte miljön heller:D ( ett försök att inte ha dåligt samvete över att körkortet segar) Åker kollektivt och cyklar istället!!

Sedan till Biblioteket och lånade lite böcker, systrar i Jeans böckerna blandannat. Lotta och Johanna påstår att de är galet bra, får väll se!
jag har iallafall just avslutat Läckbergs "Tyskungen" Alla böckerna har varit riktigt bra, längtar efter nästa som hon håller på med just nu :) 

Ikväll kommer svernling och hämtar mig och Lotta och så skall vi + elin hem till emma och se på film , skönt med en filmkväll verkligen :)

I morgon är det lördag , Igen!
Det känns jäkla gott att det är lördag varje gång det blir Lördag, ändå har man upplevt så sjukt många lördagar i sitt liv, de borde ju bli vardagliget och tråkigt snart tycker man ju. Fredag är väll dock skönaste dagen i veckan, tahah.

handlat rostade soya bönor idag, halvgott. två av fem toasters. Halv Kul!

Heydåu  / J

johanna


Utkast: Härlig hallonplockar- ...

Härlig hallonplockar- promenad igår med Lotta, godd luck today baby! :D
Efter århundradets första sovmorgon skall jag åka in till körskolan och plugga, sedan träffa Therese och gå strandpromenaden vid halv tre! Gott me massa chill mitt i allt jobbande!
I morgon verkar vi ha planer för bowling i trollhättan!.. kan bli riktigt svängit! =D

Stivie Wonder är absolut dagens man! Galet skön musik som man blir glad av och livet blir på topp, att han kommer till Sverige i höst och att blijetterna kostar 800 är inte heller helt fel!                   jag älskar stivie !

Nu är det högerregler, axeltryck och rondeller som gäller, over and Out!

herr big-wonder

Onsdag

Igår efter jobbet träffade jag Stina, den där sköna underbara fröknen ifrån Hamburgesund! Skön kväll med Bridget Jones och nötter blev det:)

Igår var en hemsk dag på jobbet, Idag var en toppen dag på jobbet =)
Hämtade min sprillans nya telefon och skall härmed ut och promenera med Lotta.. Tjaonöttar

Grebbestad


Otroligt bra kväll i Grebbestad med mina bästa vänner, räkfrossa, skratt och vin.
Hemfärden ifrån Grebbestad tog dock tre timmar och anlände yr i huvet hem till daniel mitt i natta,





en mycket mycket glad kväll i grebbestadgrebbestadgrebbestadgrebbestaaaad

Utkast: SEX AND ...

                                                                                   



SEX AND THE CITY - the movie

Härom dagen var jag med Lotta, Johanna och Lisa och såg filmen, efter att vi peppat med att se avsnitt från sesongerna var vi laddade för filmen!
helt galet bra, verkligen att rekomendera! Al


Synd att det är så längt till julafton.. och ännu längre tills min födelsedag!
Vill vill vill ha denna lilla lådan!


Grebbestad, vilken kväll!

Efter jobbet i fredags bjöd min super snälla pojkväll mig på bio, "Mamma Mia", riktigt svängig film må jag säga! Igår när daniel skulle jobba och slita hängen av sig på cactuz cyklade jag hem, tog en springrunda i skogen och gjorde mig sedan klar för Karnevalen! Hade sälskap med Lotta och liza dit, vi strosade fram och tillbaka på bryggan, satte i oss massor av räkor + vitt vin på en restaurang med trubadur och allt på topp. Sedan blev det hela ännu bättre när Emma, Lina och kajsa kom. Efter ett par drinkar var var vi alla ganska bakom flötet och sjöng gladerligen med i trubadurens sånger! Helt otroligt rolig kväll!
Kl tre på natten landade jag hemma hos Daniel... igen :) Jag älskar dej verkligen!!!!!<3

Johanna är i frankrike nu.. :( I TVÅ VECKOR! hur i hela världen kan någon människa överleva utan henne? Jag vette fan om jag kan iallafall..du är suvve kompis!  (suvve= suverän?) (suvve=stuvad?)

I eftermiddag skall jag och Lotta ut och springa, kan bli gött, jag som har började mitt nya träningsliv för några månadersedan, HA HA HA ! jag är nöjd med samtliga prestationer iallafall :)

TRÄDGÅRDEN ÄR FULLPROPPAD AV HALLON, KRUSBÄR OCH VINBÄR OCH JAG GILLART! =)
 
                                                                                                                                               Ha en bra söndag!

 


Utkast: Hej så ...

Hej så mycket efter så lång tid, nu är jag på G!

Återupptar en gammel blogg i hopp om att frächa upp den. Så här finns dagbok ifrån början av förra året eller något sådant. Dock inte så intressant kan jag tänka mig!

Har vart och jobbat ifrån 7 i morrse på cactuz så sitter härmed hemma hos daniel och försöker fördriva tiden ända tills han kommer hem från jobbet vid halv nio, vad gör man? Bra shopping dag i g
öteborg igår och "sex and the City" filmen härom dagen med tjejerna, galet bra! När man som b'äst känner sig som en storstadstjej i högklackat och kjol så kommer man ut på uddevallas gator (kungsgatan= enda gatan) och märker att man inte bor i NY och att det inte är så lätt att komma hem ifrån stan mitt i natten, EFTERSOM DET INTE ÅKER RUNT MASSOR AV GULA TAXI BILAR PÅ VÄGARNA!! Jaja, Uddevalla är helt okej ! =) Nu skall jag ta mig en power nap framför TV:n, soooova!

Grattis till mig och Daniel som varit ihop i ett år idag =)

---

RSS 2.0