jag e så kass på att blogga, borde ha stryk!!

japp det borde jag. Iofs så var dagens träningspass, spinning + cirkelgym, en absolut nära döden upplevelse!!! Igårkväll var en mycket trevlig afton med lotta och emma i göteborg på offeemans spelning. väldigt bra band tycker jag! I dag har det planerats nyårsfest, planerning planering planering + fika!! det är det vi gör nuför tiden känns det som. men det är riktigt roligt för man vet ju att det kommer bli så himmelens lyckligt!!

Jag förstår mig inte på förhållanden idag. verkligen inte....orka

I morgon blir det köp av nyårsklänning.


fan vilket trist innlägg.

johanna, lotta och emma är i varjefall underbara kompisar som jag är grymt tacksam för att inneha! (innehar man en kompis?) nja.. tacksam för att få vara vänn med <<3
längt längt längt till nyårsafton ni är de bästa planerings vännerna som finns.

tar det nånsin slut på julfika?

Det kan man faktiskt ta sig en rejäl funderare över. Mys-fika på varenda lektion ungefär bara för att det är ju "sista lektionen innan jul"... så då är man tydligen värd julfika. Bra! Mysigast är ändå lena josefsson som är så otloligt mysig och underbar och fixar glögg och marsipan tomtar med mera till sin underbara klass. ÅHH jag tänker också bli en mysig och snäll tant när jag är tant. Någon som vill starta "HEJJA TANT CLUBEN" ?
Idag har jag och min älskade vän challe... challe har hon aldrig blivit kallad! (blir inte alla det som heter charlot, normalt sett?) LOTTA då, vi struntade i sista halvlek av Villy Backlunds naturkunskap och åkte oh gymmade på friskis istället.. även en bra stund i bastun.

IDAG HAR JÄG TRÄFFAT KÄNDISAR!!

japp, idol människor minsan! Kevin, Alice och Robin var och sjöng på torp, kevin är sjukt skön och grymt duktig skulle jag vilja säga. Han förtjänar bättre än idol. (punkt)

Ikväll ska jag med mina absolut bästaste bästa kompisar på hela jorden ha myspys kväll hemma hos Yox. Sova över också om allt vill sig väl. Och i morgon har kompanjunerna i musikklasserna julkonserter, jag ska sjunga solo, det är fantastiskt roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D

    Stackars Magnus Jinnerfeldt som måste sitta hela julen och rätta prov. Uch, när ska provrättaren uppfinnas?

 Hejda alla (tillexempel Jox och emma !)

En vecka senare, så vad har hänt i veckan?

Jo....konsert med anna-lotta larsson, göran fristorp och andreas landegren. Mycket bra, kören var faktiskt över förväntan vill jag påstå :) Igår och idag har vi haft luciatåg, tidigt... otroligt tidigt. Klockan ringde 20 över 4 och då fanns det ingen återvändo... bara att dra på sig lusselinnet och ta sig mot henån! Det är tur att det bara är lucia en gång per år tycker jag även om det är riktigt mysigt. Igårkväll hade Löddan julmaskerad, riktigt roligt. (Fan vad jag är kortfattad) jaja.

För att avreagera mig lite:

1. Jag tycker verkligen INTE om det enorma samhällsprov vi ska ha på måndag, det är alldeles för omfattande och komplicerat.

2. Jag är fortfarande sjukt irriterade på personen som svek grupparbetet men inte kan erkänna att det var fel gjort.

För att vara lite positiv after all...

1. Är så imponerad och glad att alla anstränger sig så otroligt för att få till en bra maskeraddräkt. Det är glädje :D

2. Snart är det jullov och det ska bli alldeles alldeles underbart.

3. ... för att inte tala om nyårsafton!


Vad är igentligen årets bästa julklapp? en upplevelse?

PUSS I ALLAFALL OCH HA EN UNDERBAR FORTSATT KVÄLL! :D

En lördag somewhere in december

Har ni börjat handla julklappar?

Jag känner mig kort sagt förvirrad, ska det inte ligga ett lager med fluffig snö på marken åtminstånde innan man ens börjar fundera på julklapps inhandlignen? Känns som att det att det var med juligt förr vid den här tiden.. syftar inte på för 50 år sedan på "den gamla goda tiden" utan för ungefär 5 år sedan! När jag var liten var det JÄMT snö i december!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Om det ändå ska vara kallt , slaskigt och grått, så kan det väll lika väl finnas snö som lyser upp! jaja, i vilket fall som helst så har jag inte handlat en enda julklapp ännu, men å andra sidag så blir det väll almanackor till hela släkten iår :) mohahahahah!

Jag vet iallafall vad Lotta ska få... och daniel. Resten är det oklart med :S
Vad har du handlat/ ska handla? GE MIG TIPS!!

Igårkväll var iallafall jag och JOX hemma hos lotta, gjorde fruktsallad och myste. De va ballt.  Idag är en matte- dag.. och en mysar dag. Orka matte prov på måndag, älska mys-lussekatt-te-film dagar <3
 

RSS 2.0