KÖR....KORT!!!

IGÅR FICK JAG KÖRKORT OCH DET ÄR BÄÄÄÄÄST!!

KOm nyss hem från en dag på nordens ark med brudarna och nu blir det middag och film hos Lisa. Puss Haj 

SHLABADANG!!

Ännu en måndag lider mot sitt slut, tänk så många måndagar vi har genomlevt hittills, och så många måndagar till vi ska få vara med om.. jätte roligt! Måndagar är hyfsat stöniga veckodagar om jag får säga det själv, det är starten på en helt ny vecka med massa nya problem.. och massa bra saker också förhoppningsvis. Nog om veckodagar.

I morrse satta både jag och johanna klockan på tidigt tidigt och gick upp och powerwalka i en timma. Mycker bra jobbat av oss! Sedan gjorde jeg super- omelett till frulle och tittade på nått onödigt tv- program. Klockan två var det körlektion som gällde , efter att yha uträttat en massa jobbiga ärenden på banken och köpt en snygging-skjorta. Råkade även inhandla en klänning och ett par leggings på hemvägen, förlåt plånboken jag skäms.

inte blir det någon musikal i morron inte. Självklart när vi har sett fram emot en perfekt dag i göteborg och sedan Mary Poppins så slarvar Ticnet bort mina biljetter. Betala får man göra.. men några biljetter blir det tydligen inte. Så nu har Ticnet haffat åt sig 322 kronor av mig för något jag inte får. Har suttit timtal i luren och snackat med olika tjejer på ticnet men inte kommer vi fram till något. Att det är ca 40 minuter väntekö innan man ens får komma fram är inte så himla roligt ! Så nu får vi platser på tredje balkong på fredag istället. Yes! Tredje balkong är ju så bra sikt så det är inte riktigt klokt... inte. 

Äch.. livet går vidare och klockan nio kommer johanna hem och då ska vi spela in mer på "what happens in K-berg" Håll ögon och näsborrar öppna för den! 


Hair + Hairspray

Igår kväll vid halv 11 tiden fick jag ett ryck och inhandlade båda dessa musikaler till mitt ännu mycket lilla föråd. Hair bara för att vi ska trixa ihop den själva och hairspray för att den är så himla käck och glad (har jag för mig?). Har iofs aldrig varit något föra tt se om samma film om och om igen.. men det verkar ju som att det finns någon slags tjusning med det eftersom alal gör det! Ta bara Lotta.. hon har sett Top Gun kanske 200 gånger under de senaste åren och hon gråter lika mycket varje gång. Aja, Notebook skulle jag faktiskt kunna tänka mig att se om och om igen men... det är ett undantag för det är inte en vanlig film utan en... väldigt bra film.
Idag är min enda förbestämda plan att träna, skivstång och step.. det är söndags grejen liksom. Men vad händer med resten av söndagen? Har ju verkligen ingen raport att skriva så det är ju inte ens ett alternativ... NOT!

Glädje... Glädje!

Hejdå till Karin!

Ikväll har jag och kajjala varit på hejdå middag hos karin. karin är den modigaste jag känner för hon ska ut på en super cool resa! Trevligt med super god middag, hallon bål och grejer och trevliga människor :) Jag blev verkligen pepp på livet av att höra deras prat om vad de vill ut på i livet. Karin åker till kina på tisdag, sedan vidare till Thailand och därefter till Australien för att vara där till nästa sommar ungefär. Roligt? JAAAA! En annan käck pojke i sälskap med en käck flicka skulle åka till Nya Zheland (stavning?) i ett år... jag vill också ut på äventyr!!... JAG SKA UT PÅ ÄVENTYR! (fast efter gymnasiet)... då skall jag leva livet punkt

Idag bjöd min väldigt älskade daniel med migpå marknad i vänersborg vilket var riktigt nice. En bra dag helt enkelt.

Nu har vi bara hela höstlovet kvar. Vad ska alla hitta på?

Godmorgon 8 km ifrån stan!

Snart rullar cykeln 8 km in till skolan med Lotta. Lite väl dåligt väder va?                                                                                       Igår kväll tog jag och johanna en kris-promenad med hemlig anledning, kvällen slutade med att vi spelade in första delen av en film, " what happens at K-berg?" Helt otroligt dåligt igentligen, men orka alltid titta på bra film, då blir man ju bara deppig för att man inte själv har ett så intressant och spännande liv som alla superhjältar har i filmerna. Nej, en vanlig film om ett ordinary liv på K-berg är vad medborgarna bbehöver! Om exakt 3 minuter kommer Lotta att ringa, (kanske borde finnas med i filmen, är det tillräkligt ointressant?)

Vad händer ikväll på K-berg 16 ?

Jo sörru, ikväll skall jag sitta och dreggla över svenska boken för att lära mig varenda liten snuskig detalj av herr Strindbergs liv, och även en hel del dirty om hans kollegor (Tolstoy, Dickens, B Stove ...) you name it!

Nu skalll jag borsta tänderna med min eltandborste, borde du också göra! Eltandborstar är verkligen guds gova till människan.  Over and Out

Käck dag med röda skor

projektvecka... hmmm. Trodde att denna veckan skulle vara stressig, men det är himla soft faktiskt. Svenska B prov + Svenska C presentativt tal.. men det kan  jag överleva. Eller överleva... kommer föresten att leva otroligt bra, det är en käck vecka!! :) Har tränat hårt de senaste dagarna, svettats och slitit... bara föra tt det är så himla härligt!

På torsdag ska jag på .... dututu... RÄKFROSSA (räjkfrous på engelska) med brudarna vilket ska bli värligt trevlo! (eftersom att det alltid är det när vi hittar på nått! Skriver ett presentativt tal nu inför svenska C i morron, man ska tydligen presentera någonting som liggern en varmt om hjälrtat. Ska jag presentera mina revben då eller? dom ligger ju nära hjälrtat vad jag vet. Nej, det får bli min språkresa istället, den va bra, förbannat bra!!

nej, ikväll ska du me ut på en walk johanna haapala, okej? (arga blicken)

PUSS OCH KRÄM (valfri kräm, kanske plommon)

en helg att inte minnas

har haft en otroligt skön helg! Inte haft någonting uppbokat så har mest bara pluggat och tagit det otroligt .. soft. (får man säga soft om man är svensk?) Igår drog jag och happi och tränade i tre timmar, brännde nått fruktansvärt i varenda muskel! skivstång och sedan stepp :) Träna är min nya kärleks-grej, himla härligt! Idag blir det spinning !

Nej nu ska jag köra in till skolan och fixa inför i morgon. Veckan blir fylld av massor av bra konserter och grejjer! :D

Den här helgen är en typisk sådan helg som jag inte kommer minnas då jag är 80 år, allmänt skön ändå faktiskt!!

Take care/ Joie

22.10

Ki-box var förbannat jobbigt. Nu ska jag sova , bör du också göra! (obs:rimmet) Kan vi inte sova med fötterna på kudden inatt? .. godnatt

/
har två flätor mitt på huvudet

The Holliday

Såg nyss på denna absolut väldigt mysiga film. Tog mig själv en paus ifrån livet (läs:plugget) och kurade ner mig i soffan under två filtar. Eftersom att vi jobbade så otroligt bra idag i skolan så tyckte jag att jag avr väl värd det, eller får man tänka så? Det är iallfall något skummt med mig, jaf rycks med så otroligt i filmens känsla. I The Holliday är alla så otroligt kära i varandra i slutet. Graham och Amanda, Iris och ( black jack) vad han nu hette i filmen! Plötsligt blir jag så otroligt kär i daniel att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Saknade honom så enormt när filmen var slut att jag bara ville krypa under täcket och hoppas på att han låg där.. eller nått. Även o han finns i skolan hela dagarna så saknar jag honom väldigt mycket ibland, måste betyda att ja älskar honom.

johanna haapala is my very good friend who is really good to sitt on a trapp with in the middel of the night. <3

en bra dag

Idag har jag varit så lglad hela dagen, kanske beror på alla mina vänner som är så sjukt bra!!.. eller på vädret kanske :)

Hej! (perfekt hälsningsfras)

Idag är det fredag... igen! det är jämt jämt fredag om man tänker efter.. fast om man tänker efter en gång till så är det nog inte de.. det vore konstigt om det va de. läskigt! min vän Lotta ahr tydligen bjudit hem mej på filmkväll ikväll, så ska glida iväg på min cykel mot misteröd och titta på idol och nån smörig tjejfilm. Smöriga tjejfilmer är riktigt härligt. Man får leva sig in i andras kärleksproblem, utan att igentligen behöva bry sig. helt underbart! Problem ska man se på film, inte ha dem i verkligheten!

I morgon kväll ska mitt härliga tjejgäng hem til emma på myspyskväll.. jag gillart! vi är nog hyffsat tråkiga som bara har massor av chill- kvällar jämt och ständigt, men va fan! det är det man igentligen gillar!! ;D

En häst en ko en misterödsbo

Mozart ballett

Kvällen igår var alldeles underbar, Jag , Lisa, Johanna och Lotta tog tåget till göteborg, käkade på hell mysig malaysisk- restaurang, fick en rostad macka med ris i.. typ :P haha. Sedan traskade vi mätta och belåtna vidare till göteborgsoperan för att se en ballett, väldigt proffsigt må jag säga! (men vem är jag att tala!) .. nej men det var helt galet bra dansare, musik av mozart och allt var skillat så att säga! Efter de var vi helt opepp föt att resa tillbaka till uddevalla igen så vi satte och på vårt favvo cafe i tre timmar, drack latte och varmchoklad med marsmallows och grädde. Fikade brownie, blåbärspaj´, muffism och morotskaka tills vi var proppmätta! En massa prat om vad som befinner sig emellan havetsbotten och himmelens tak (djupt?) När vi kom till uddevalla vid ett tiden missade vi förståss bussen och fick ta en taxi hemmåt. BRA KVÄLL BRA KVÄLL BRA KVÄLL!

Vad skall du göra idag?

här kommer 10 förslag som man kan göra på en lördag! 

1.Kratta
2.Baka
3.Dansa
4.Tänka
5.Boxas
6.Måla
7.Odla
8.Konfirmera sig
9.Dricka
10.Göra semlor                                         ..... Random aktiviteter.. jag tänder INTE göra något av det!

 Nej, idag skall jag ta det otroligt lungt, se på film, träna, kanske bara gå runt i mysiga kläder och tralla.
Sedan ikväll kommer Karin och johanna hit och livar upp stämmningen!


Aldrig mer räls-bitch!

idag har jag tagit ut min tandstälning och jag är så jäkla lycklig! haha. Är så nöjd med mina fina tänder och nu känns det verkligen som det var värt besväret! tack gud (eller Budda eller Allah eller vem det nu är som bestämer) för rälsen!

idag har varit en bra deg, dagen igår gick ifrån topp till flopp men idag verkar vara en perfekt dag rakt igenom. Min mamma är så snäll , hon tappade upp ett jätte skönt fotbad till mig så jag skulle ha det bra när jag pluggade! Snällt va!<3
Nu skall jag och mamma traska iväg bort till vårdcentralen för att möta upp vår cykel-räddar-hjälte för att få cyken och ge honom hittelön för besväret:) Ikväll är det idol för mej och alla andra som föredrar att inte plugga hela kvällarna tills man spyr!!! where the top of the world..tododo!

I morgon ska Lisa få sin födelsedags present av oss, en balett på Göteborgsoperan, och så käka på restaurang och bara ha det bra en hel kväll i götet!
lääängtar!                                                                 Ha en underbar kväll!

RSS 2.0