men om man inte vet vad man vill bli då?!

Nu skall vi tydligen skriva en uppsatts i samhällen om vår framtid, om det yrket vi siktar mot och hur vi skall göra för att nå dit. Men om man itne har en jävla aning om vad man är ämnad för att göra med sitt liv?jag känner att jag skulle lika gärna kunna bli sotare som gynekolog som astronaut som tandläkare som porrskådis som civilingeniör!
                                                                        Framtiden är läskig!

Hade en skön skön sovmorgon idag och sedan projektarbete, det rullar på bra ja! :D  Sedan körlektion som gick bra.. en miljard vilsna bilar ute i stan idag, crazy!! När jag kom hem satte jag igång med att baka Snickerskaka inför i morgon och sedan kom Lotta och Johanna hit en stund och rockade loss vis pianot! Hopp, är det idol ikväll? .. nej juste.. det är ju matte-kväll ikväll.. ska bli super roligt!
Tjao!

Höstdagar och cykeltjuvar

Måste bara tillägga en sak om det där angående sommar-saknad! Jag älskar hösten väldigt mycket från och med idag, cyklade hem ifrån skolan förut och vädret var så jävla underbart att jag blev helt lycklig i hela hjärtat! Alla gula virvlande löv, höstsolen som är galet vackert!, och mysiga halsdukar... jag gillar hösten!
Igår var en helt perfekt söndag! Såg en film, Flicka med pärlörhängen med Sharlett johnsson och han den bästa skådisen i världen.. han i bridget jones, inte Hugh Grant utan den andra? vad heter han nu igen? jag diggar honom i allafall,, det känns som han heter Peace Brorsnan, men de e jo Bond va? aja.. alla hans filmer är enormt bra iallafall!! Efter det tog jag och johanna haapalalala våra hojjar (den som inte är stulen ännu!) och rullade till Frille för ett pass med skivstång´+ swetty i bastun, sedan vidare mot staaaan! Hyrde film och köpte Ben&Jerrys och mötte sedan min underbara pojkvän som var ute och sprang i en grön enormt sexig outfit, mmmmm!

JAG LÄÄÄÄNGTAR TILL TORSDAG SÅ JÄKLA MYCKET! Gissa vaför de dååå?? hahah<3

Nu skall jag skriva lite Loggbok och sedan traska bort till Frille med Johanna för att träna , osocialt nog kunde vi iten komma överens om vad vi ville träna så det får bli att hon kör Cirkelgym och jag Spinn.... haha shit !
Ni vet min svarta hoj som blev stulen här om dagen? ja precis! Jag vet vem som tåg den.. elelr jag vet itne, men jag har en stark känsla om vem boven är! har stött ihop med en mystisk kille i röra kläder två gånger på frille nu det senaste och varje gång jag fått ögonkontakt med honom har jag varit så jävla säker på att det var han.. han är skum iallafall! Klätrade upp i ett bergö förut för att det såg ut som att cykeln låg där och lurade.. men icke sa nicke att den gjorde de!

Om att sommaren går otroligt fort!

Tänk i mars, när det var små kyligt, man var ganska så äckligt lik blek i ansiktet och hade blöta strumpor. Håret blåser över ansiktet så att man får jobbiga hårstrån in i munnen, det är förmodligen även massor av slask på marken och det går itne att sitta på bänkarna eftersom de är blöta av allt regn. Minns ni hur mycket man faktiskt längtade efter sommaren? Att kunna gå barfota ute i bara linne, ta cykeln till havet för att ta ett svalkande kvällsdopp och alla miljoner glassar man lyckas trycka i seg under sommarmånaderna! hopp.. och så komemr sommaren! Tille n början är det kallt i vattnet, äpplena på träden är itne mogna och man liksom fortfarande "väntar" på att något extra sommrigt skall komma. Japp, och så bli äpplena mogna och vattnet bad-färdigt. Skönt som satan tycker man! Om man jobbade hela sommaren som jag och många tusen andra så fick man kanske inte ens njuta av denna lilla tidsepok utan stressade bara fram och tillbaka till ett oändligt sommarjobb. Sedan blev dagarna bara kortare och kortare och så var augusti slut. Där var sommaren 2009 över. Även om jag och mina kära vänner han med en underbar resa till Grekland och fick vår sommarkänsla på konstgjord väg! :) Perfekt igentligen!
Nu är i allafall skolan igång igen och man längtar redan efter nästa sommar, då vi föråvrigt gått ur gymnasiet och får hitta på vad vi vill för roligt! Det finns så förbannat mycket roligt man kan göra i världen så jag blir knäpppppppppppppppp!!

                                                          Åren går så fruktansvärt fort, 8 snart 18.. 18 snart.. 80 ? Ta vara på livet !


vad gör man med en helt tom dag?

Jag tycker det känns så konstigt, har fortfarande inte alls vant mig vid att ha helt lediga helger, har inte kännt så sedan i åttan!! Jag har jobbat minst 20 timmar på världens hemskaste jobb varannan helg enda sedan des, jag minns itne hur något annat känns liksom! Dom helgerna man jobbade var fyllda av stress, svett och extrem tröthet. De helgerna jag inte jobbade tänkte jag att "jag måste verkligen utnyttja min lediga helg" och då avr jag extremt stressad för att jag måste göra något vettigt av helgen, super jobbigt!
Nu för tiden när cactuz- jobbet är ur min värld ( för cactuz är åt skogeeen!) har jag helt lediga jätte sköna helger, utan krav! Tänka sig, så idag skall jag bara slappna av, kanske plugga lite, men bara kanske! Skall iallafall se på "the butterfly effect".. tydligen bra?

igår hade jag och daniel en mysig dag ihop, gick runt och var sura på varann lite först, sedan var vi glada och gick runt i affärer (läs: johanna drog runt daniel i olika tjej-affärer) Sedan bjöd prins daniel på mat på harrys, super duper gott :)
Igåååår kväll hade vi lite "get- together" hemma hos Lotta, lekte lekar och spelade spel, riktigt lyckad kväll tycker jag! :D

Sedan skall jag berätta vad jag tycker om .. en sak , okej? hang on!

MVH (Massor av Vackra Hattar)  JOHANNA!

Godmorgon världen!

Godmorgon!

Kvälen igår var makalöst rolig, alla var snyggt 70-tals utklädda och alla dansade galna danser till skön misuk! det var en av de bästa kvällarna på länge :)

Ikväll ska min krulltotte ha fest så självklart ska vi hänga där hela kvällen tills vi somnar dansandes! hahah de vore nått! :) Äntligen en riktigt party helg, de har jag saknat, ioft var vi inte dåliga på Korfu heller men :P ahah.

han har tydligen inte planerat något för våran dag ihop, så nejnje, då får vi göra det ihop ... bla bla!

70-tals fest!

Igår var jag, johanna och therese och körde ett svettigt spinn-pass på gymmet, sedan in till stan och möta upp tjejerna för att äta räkfrossa och prata strunt i några timmar! så himla trevligt så de va inte klokt!!!!
Efter de fick jag en otrolig längt-attack efter min prins så tog mej hem till honom :) <3

Idag har vi haft politisk debatt, hohoho! de va riktigt roligt när allt väl rullat igång, jag var rå-feminist, snacka nästan bara om sex, preventivmedel och anti-porr .. fat igentligen skulle vi bara diskutera skolan :S jajaj... fick iafallall super duper resultat på provet, de va roligt :)

Ikväll är det... 70-tals fest!! ska bli galet roligt att klä ut sig ocyh sedan rocka fett.. å damöb vi rock..... nej förlåt :S!!!

I morgon skall jag och min hallonpaj ha en "bra dag" tillsammans, hoppas han hittar på någe bra :)

tjao tjao ha en bra kväll kära små kinapuffar!


Utkast: Nejmen ännu ...

skepohoj Nejmen ännu en skoldag är över! Känns mycket bra.. vi har jobbat en hel del med vårt projekt, skulle även hitta på ett namn till vårt arbete.. gisa vad vi heter?
Nej det är sjukt jävla illa egentligen:P så jag tänker itne säga!

Idag tycker jag synd om busschauförer, de får aldrig något beröm utan enda gången ´någon pratar me dem (förutom när man säger ett dovt "hej" när man går på) är när han missar att stanna vid en hållplarts . Då skriker folk... Ey Va Fan jag ska av här!... faan! eller nått. Dumt av chaffen att inte stanna men.. han kanske är trött på sitt enformiga jobb och tänker på vida världen, sin stora hobby eller sin livs dröm-kvinna. Vad vet vi? ... Igentligen skulle man nog bli busschaffis.. bara för att känna på hur det känns liksom.


En vanlig tisdag?

Tjao där!

Igår inhandlades super snygga träningskläder+ skor så nu är jag fit for fight att svettas gärnet hela hösten! underbart!
Morgonen har jag ägnat åt politik, demokrati / diktatur. Rätt så intressant tycker jag. Hur i helvete kan Nord Koreas diktator vara så fruktansvärt egocentrerad  att han använder de pengar som staten har till att bygga statyer av sig själv och ordna hyllnings parader för sin egen ära när folket itne har någon mat, blir strängt torterade och inte får någon utbildning? Det är inte helt klokt.. jag funderar på att rädda världen,..in some kind of way!

Nu skall jag hoppa på bussen till skolan, två lektioner är helt okej, sedan ett pass med skivstång förhoppningsvis.

   idag är det den 22:e va? (inget vidare syfte med frågan.. det kan bara vara skoj att veta vilket datum det är)

   I morgon skall vi ut och dansa förhoppningsvis, underbart underbart! :D

Aufwiedersehen!

Ännu en lördag, och jag gillart!

Hej där lördagen!

Fredagskvällen igår spenderades med min bä'sta Johanna Haapala. Vi såg en helt fantastisk film, Kärlek på Manhattan! Väldigt romantiskt och sorlgligt :/ Det var så att tårarna kom faktiskt.. nästan :)
Idag är en lördag utan planer, förutom ikväll då det blir myskväll med Karin, ojojoj de va riktigt längesen vi sågs nu!
Jag antar att det blir plugg idag, samhällskunskap, matte C ocyh Piano... mycket på samma gång!  Kanske borde hinna med att träna ochså, någon?

Jag måste bara få ta ut mina agresioner, en viss lärare som jag tycker otroligt illa om! Hur i helvete kan man va så värdelös på att lära ut.. eller rättare sagt så otroligt lat att man låter sina elever gå ifrån lektionen en halvtimma innan den är slut .. bara för att man är lat!? Jag förstår iten hur en sån människa kan bli lärare.. sjukt!

Nu är det slut på arga tankar.. nu är det frukost som gäller för min del. Puss allihopa!

RSS 2.0