Godmorgon 8 km ifrån stan!

Snart rullar cykeln 8 km in till skolan med Lotta. Lite väl dåligt väder va?                                                                                       Igår kväll tog jag och johanna en kris-promenad med hemlig anledning, kvällen slutade med att vi spelade in första delen av en film, " what happens at K-berg?" Helt otroligt dåligt igentligen, men orka alltid titta på bra film, då blir man ju bara deppig för att man inte själv har ett så intressant och spännande liv som alla superhjältar har i filmerna. Nej, en vanlig film om ett ordinary liv på K-berg är vad medborgarna bbehöver! Om exakt 3 minuter kommer Lotta att ringa, (kanske borde finnas med i filmen, är det tillräkligt ointressant?)

Vad händer ikväll på K-berg 16 ?

Jo sörru, ikväll skall jag sitta och dreggla över svenska boken för att lära mig varenda liten snuskig detalj av herr Strindbergs liv, och även en hel del dirty om hans kollegor (Tolstoy, Dickens, B Stove ...) you name it!

Nu skalll jag borsta tänderna med min eltandborste, borde du också göra! Eltandborstar är verkligen guds gova till människan.  Over and Out

Kommentarer
Postat av: johanna

ofta det svatas "gova"

2008-10-22 @ 08:32:02
URL: http://joannahansson.blogg.se/
Postat av: happie

du är guds "gova"----- hehe

2008-10-23 @ 23:18:30
URL: http://yox.blogg.se/
Postat av: happie

du är guds "gova"----- hehe

2008-10-23 @ 23:18:52
URL: http://yox.blogg.se/
Postat av: johanna

kajjala tur att du är så sjukt rolig :D

2008-10-24 @ 12:44:56
URL: http://joannahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0